Casa Panoramica, Le Marche

Casa Panoramica is een vakantiehuis in de regio Le Marche dat geschikt is voor 4 tot 11 personen. Het huis is een paar jaar geleden gerestaureerd. Hierbij is de authentieke sfeer van het huis behouden. Het landgoed ligt op loopafstand van het burchtstadje Ripatransone.

Prachtig landgoed in Le Marche

Op het terrein waar Casa Panoramica op staat zijn olijfboomgaarden, twee wijnvelden en vijgen- en notenbomen. In de nieuw aangelegde tuin bevindt zich een zwembad. Bij het zwembad is een deels overdekt terras met comfortabele ligstoelen en grote parasols. Het landgoed ligt op loopafstand van Ripatransone en op 10 minuten rijden van diverse badplaatsen.

Ruim vakantiehuis in Le Marche

Op de begane grond bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De 1e verdieping bestaat uit een ruime zitkamer en woonkeuken. De keuken is voorzien van moderne apparatuur zoals een heteluchtoven, keramische kookplaten, een vaatwasser en een koelkast. Op de 2e verdieping zijn nog eens drie slaapkamers en een badkamer te vinden. Het huis is al te huur vanaf €730,00 per week.

Vakantie in Casa Panoramica?

Wilt u zelf uw vakantie vieren in Casa Panoramica? Neem dan contact met ons op en vraag naar de beschikbaarheid van deze prachtige villa.