Najaarsvakantie in Italië

Wilt u op vakantie in het najaar in Italie? Dan is Casa Torre de ideale locatie voor u. De vakantiewoning is gelegen in de streek Le Marche, Italie, vlakbij het historische dorpje Ripatransone.

Bergen en zee

Het vakantiecomplex Casa Torre is een gerestaureerd landgoed dat compleet energie neutraal is. De huizen zijn gerestaureerd met origineel bouwmateriaal. Dit geeft het landgoed een erg romantische uitstraling. Met uitzicht over de zee en toegang tot het strand en de bergen, leent Casa Torre zich perfect wandelingen en fietstochten.
 

Complex Casa Torre

Ons complex bestaat uit twee villa’s met zeezicht: Casa Torre en Casa Panoramica. Casa Torre is opgesplitst in drie modern ingerichte woningen: Torre Vigna, Torre Vista Mar en Torre Volte a Crociera. Casa Panormica is het grootste verblijf van het terrein en kan gebruikt worden door maximaal 11 personen. Op het terrein waar beide villa’s opstaan bevinden zich ook twee wijnvelden, noten- en vijgenbomen, olijfboomgaarden, gecombineerd met een nieuw aangelegde tuin en het gezamenlijke zwembad.
 

Interesse in verblijf in Casa Torre?

Ziet u een verblijf in Casa Torre wel zitten? Of wilt u meer informatie over onze verblijven? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!