Ripatransone

Vaak zien wij dat mensen die onze vakantiehuizen huren ook wat van de omgeving willen zien. In de omgeving van Casa Torre zijn een aantal leuke en levendige dorpjes te vinden, die niet al te toeristisch zijn. Een daarvan is Ripatransone.

Ligging Ripatransone

Op enkele minuten lopen van Casa Torre en Casa Panoramica ligt een smaakvol gerestaureerd stadje genaamd Ripatransone. De stad ligt op de eerste heuvelrij vanaf zee en is meer dan 1000 jaar oud. Door de ligging heeft uw in de stad een prachtig uitzicht over zee en bergen.


Ripatransone centrum

In het centrum van Ripatransone zijn een aantal interessante musea te vinden. Voor de theaterliefhebbers is er zowel een binnen als buitentheater. Ook gezellige winkeltjes, bars en restaurants ontbreken niet in Ripatransone. Er is meerdere malen per week markt, en het hele jaar door zijn er activiteiten zoals wijnfeesten en muziekuitvoeringen.

Ook voor de sportliefhebber heeft Ripatransone genoeg te bieden. In de buurt vindt u golfbanen, maar de bergen lenen zich ook uitstekend voor mountainbiketochten. 

Op vakantie in Ripatransone?

Zou u dit prachtige stadje zelf ook wel eens willen bezoeken? Onze vakantiehuizen Casa Torre en Casa Panoramica liggen op steenworp afstand. Neem daarom contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.