Vakantiehuis huren in Italië?

Toerisme in Italie

Italië kent nauwelijks grootschalige en op massaal buitenlands toerisme gerichte ontwikkelingen. In grote delen van het land mag nauwelijks gebouwd worden, de regelgeving is streng en de bouwmentaliteit vaak terughoudend. Hierdoor is anders dan in Spanje of Turkije het landschap langs de enorm lange kust voor het grootste deel onbedorven.
 

Cultuur in Italie

Datzelfde Italië heeft misschien wel door het ontbreken van grootschaligheid een geweldige eigen cultuur en geschiedenis en die is hoe onderling verschillend de vele regio’s ook zijn overal en voortdurend letterlijk en figuurlijk te proeven. De algehele sfeer, het enthousiasme voor eten en drinken en de gastvrijheid zijn Italiaanse topproducten. Neem daarbij het afwisselende en rijke landschap gecombineerd met een mediterraan klimaat…Ecco Italia. 

Degenen die in Italië vakantie vieren hebben vaak al langjarige en warme sympathie voor het land.
 

Vakantiehuis huren in Le Marche Italië?

Bent u geïnteresseerd in het huren van een vakantiehuis in Italië? Geniet in het prachtige Le Marche van de Italiaanse cultuur, de mensen en omgeving. In Casa Torre en/of Casa Panoramica beleeft u samen met uw familie en vrienden een geweldige tijd. Neem gerust contact met ons op via info@casa-panoramica.nl of via het contactformulier op de website.