Heerlijke vakantie in Italië

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in Italië voor een heerlijke vakantie? Een vakantiewoning op een locatie waar u de Italiaanse cultuur optimaal kunt ervaren? Casa Torre in Le Marche is de ideale locatie voor een vakantie in Italië om nooit meer te vergeten!

Ontspannen vakantie in Le Marche, Italie

Le Marche, een regio tussen Apennijnen en de Adriatische kust iets Noordelijker dan Rome, is een topbestemming om Italië op een ontspannen manier te beleven. Wilt u een verblijf op een romantisch landgoed, tussen de wijnvelden met een eigen zwembad en wat gemakkelijk bereikbaar is? Casa Torre in Le Marche biedt u deze eigenschappen! 

Vakantie in Casa Torre, Italie

Casa Torre biedt u fantastisch zeezicht, een prachtig panorama en bijzondere activiteiten zoals het maken en/of plukken van uw eigen olie, wijn, noten en vijgen. Daarnaast kunt u in de omgeving fantastisch wandelen, golfen en fietsen. 

Interesse in een vakantiehuis in Italie?

Bent u op zoek naar een authentieke locatie voor uw vakantie in Italie, dan bent u bij Casa Torre aan het juiste adres. Verblijf in uw eigen castello (kasteeltje) en geniet in het voorjaar, najaar of in de zomer van alle gemakken. Interesse? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken!