Zelf wijn maken in Italië

Altijd al eens zelf wijn willen maken met een prachtige Italiaanse panorama op de achtergrond? Casa Torre, een vakantiehuis gelegen in de Italiaanse streek Le Marche biedt u deze mogelijkheid.

Prachtige locatie in Italie

Casa Torre is een compleet gerestaureerd authentiek Italiaans huis gelegen op loopafstand van Ripatransone. Het complex beschikt over een zwembad, en u heeft vanaf de vakantiehuizen zicht over zee. Voor het maken van wijn hoeft u niet ver te reizen. Het landgoed beschikt namelijk over zijn eigen wijnvelden en olijfboomgaarden.

Casa Torre

Casa Torre is geschikt voor groepen, maar is ook een erg romantische locatie voor met z’n tweeën. Het complex bestaat uit 3 vakantiewoningen met een groot eigen terrein. Ripatransone is makkelijk bereikbaar met de trein, auto of met het vliegtuig. Mede door het goede klimaat in zowel voor- als naseizoen is het gebied uiterst geschikt voor wandelingen en/of fietstochten. 

Zelf verblijven in Casa Torre?

Wilt u zelf wijn maken of wilt u meer informatie over onze vakantiehuizen? Neem dan een kijkje op onze website en neem contact met ons op. Wie weet kunnen wij ook u verblijden met een vakantiewoning in het voorjaar, najaar of de zomer!